Terdapat ralat dalam alat ini

Selasa, 1 November 2011

Jalan - jalan cari makan..

Cerita aku kali ni pasal makan..makan3.... hidup utk makan atau makan untuk hidup...dipendekkan cerita malam td lepas sembahyang jemaah ngan en husband perut aku dh naik mgelodak..lapar giler sampai die dengar perut aku menyanyi..aku pun siap2 la nak g makan ngan en husband...
Ini lah die kedai Bamboo Beach Restaurant
Plan punyer plan kiteorg mkn kat kedai adik Smurf..sekali tutup daaaa....mknanyer aku kena tahan lagi perut ni..kiteorg pun cari lg kedai..cari punyer cari smpai la kat satu kedai ni..elok aku dh turun keta n nak oder burger tibe2 en husband ni  kate..cm xbest jer kedai melayu..nak kedai thai...adooiiii aiii tahan lagi...perut aku dh masuk angin smpai pening kepala..aku pun dengan wajah hampa dalam senyum pun naik la keta....vromm...vrommmm...cari lagi kedai...kedai sket punya banyak tp xjmpa2 gak yang bkenan di hati.aku senyap seribu bahasa....last kali en.husband bsuara...jom kite makan area Kuah je la...aku pun hanguk2 je tnda setuju dalam mood xbpe nak best...
nasi goreng thai en.husband

 vrooommm...vrommmm lg masuk punya masuk..belok kiri belok kanan jalan gelap gulita..ceruk mane ni nak g aku bsuara kat en husband.mcm jalan Puaka Niyang Rapik je(dalam ati je)..masing2 mnyepi..last sekali sampai gak...Restoren Bamboo Beach...nice gak tepi laut terubat gak moody aku seketika td.ramai gak kedai tu...tp yang xbestny sume seat kat tepi2 tu dh penuh..jadi kami pun dok la meja bulat besau bagak yg bole dok 10 org....mcm biasa aku oder la kuey teow en husband dengan nasi goreng thainya wit mayonis...layannnnn....sdap gak bole try lg..pd korang yang dtg langkawi tu try la makan kat kedai ni..nice view n romantic u...

1 ulasan: