Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 19 Oktober 2011

dream comes true..


salam semua...
HMM...For starting dlam blogger nak di sharekan bersama..aku bukanlah pandai berkarya atau mengarang..tp itulah kebosanan tggal dirumah membuatkan tergerak buat blog ni...anyway aku smentara ni juz suri rumah maklumlah baru kawin...haaa...Sedar xsedar dh sebulan pun aku bergelar isteri org...cam xcaya jer..7tahun lebih bercinta akhirnya bersatu jua dalam 1 ikatan sah..AMIN...
Picture kat atas tu masa malam nikah...lepas nikah tu adela Majlis Berinai Kecil.Thanx sangat2 kepada my roomate sbb datang n bagi hadiah yang mmg banyak membantu aku...specially masa nak buat tea ice laki aku (everyday he must drink tea ice kaw ma)...thanx la ye cik jijah,cik leen,cik roy,cik nisa,cik epi n cik zakiah..n x lupe misz diana kite yang dtg mlm nikah tu..